2014

Kenen kuuluisi olla ehdolla?

Nyt on jälleen mahdollisuus ehdottaa ehdokkaita 13.1.2015 järjestettävän Suomen Urheilugaalan eri palkintokategoriohin! Vieraile Ehdokkaat -välilehdellä tai seuraa alla olevaa linkkiä ja käy ehdottamassa omaa ehdokasta:
 http://www.suomenurheilugaala.fi/Ehdota_ehdokasta/
 

Ideointia kiitoskulttuurin kasvattamiseksi

Innokkaita ja innostavia lajiliittojen ja järjestöjen edustajia kokoontui eilen 16.6.2014 Valo-talolle ideoimaan urheiluyhteisömme kiitos- ja arvostuskulttuurin kehittämistä. Suomen Urheilugaala toimi tilaisuuden promoottorina ja saimme yhdessä kasaan ison määrän hyviä ideoita toteutettavaksi niin yhdessä kuin erikseen, ja niin Urheilugaalan yhteydessä kuin jokaisena muunakin päivänä. Kiitos osallistujille!

Upea Hightlights -video Suomen Urheilugaalasta!

Uppoudu hetkeksi upeisiin Urheilugaalan tunnelmiin. Videolla tähtihetkiä viime vuosilta.
katso video

Tuoreen Vuoden Urheilijan tunnelmia

Tero Pitkämäki haastattelussa mediakeskuksessa heti Vuoden Urheilijan tittelin ratkeamisen jälkeen.
katso video

VUODEN URHEILIJA ON TERO PITKÄMÄKI

Tero Pitkämäki on valittu toistamiseen Vuoden Urheilijaksi
lue lisää

SYKÄHDYTTÄVIN URHEILUHETKI OLI TEEMU PUKIN MAALI ESPANJAN VERKKOON

Vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi on yleisöäänestyksessä valittu Teemu Pukin maali Espanjan verkkoon jalkapallon MM-karsinnoissa. Pukin maali ottelun 79. minuutilla tasoitti pelin 1-1.
lue lisää

Gaalassa tunnelma korkealla

katso kuvat

HENRIK DETTMANNISTA VUODEN VALMENTAJA

Henrik Dettmann on tehnyt huikean uran suomalaisen ja kansainvälisen koripallon areenoilla. Urheilutoimittajat valitsivat hänet Vuoden valmentajaksi vuonna 2002 ja nyt, 12 vuotta myöhemmin, hän on jälleen Vuoden valmentaja.
lue lisää

VUODEN JOUKKUE ON MIESTEN KORIPALLOMAAJOUKKUE

Suomen koripallomaajoukkue, Susijengi, sijoittui Sloveniassa pelatuissa EM-kisoissa yhdeksänneksi edettyään ”kuolemanlohkosta” jatkoon.
 
lue lisää

SUOMI ON URHEILUHULLU MAA – OMALLA PERSOONALLISELLA TAVALLAAN

Tuuli Merikoski osallistuu Suomen Urheilugaalaan Suomen Olympiakomitean hallituksen jäsenenä. Entisenä aktiiviurheilijana ja vuodelta 1991 olevan 800 metrin juoksun Suomen ennätyksen haltijana hän tuntee suomalaisen urheilun läpikotaisin.
lue lisää

Yhteistyössä

.
Verkkosivujen tuotannosta vastaa