2014

Sykähdyttävimmän Urheiluhetken äänestäjien kesken arvotaan huippupalkinto!

BMW Winter Driving Experience

Ensimmäistä kertaa Suomessa BMW-talviajokurssit toteutetaan BMW Driving Experience GmbH:n sertifioitujen pääkouluttajien vetämänä. Ajotapahtuma noudattaa kansainvälisten BMW-ajokoulujen laatustandardeja. Ajotapahtuma on suunniteltu siten, että saat korvaamatonta kokemusta erilaisista yllättävistä tilanteista auton ratissa haastavilla jääradoilla, unohtamatta BMW:n ydinarvoa - Ajamisen Iloa.

Kurssin arvo on n. 820 euroa!
lue lisää

Isac Elliot

"Urheilu on aina ollut tärkeä ja hauska asia minulle, 
kavereilleni ja perheelleni. Tosi hauskaa saada olla mukana Urheilugaalassa, jota olemme katsoneet niin monta kertaa kotona. Urheilu on edelleen vapaa-ajallani suosikkijuttuni. Olen musiikin takia joutunut lopettamaan monia urheiluharrastuksia, mutta vaikka laitan musiikin etusijalle, ei se tarkoita, että urheilu olisi kadonnut. Liikkuminen on tärkeää ja hauskaa."

Apulanta ja Suomen Urheilugaala

”Urheilugaalassa esiintyminen on ollut toivelistallamme jo useamman vuoden ajan. Viime vuonna gaalassa ollessani ajattelin, että meidän tulisi olla lavalla vuonna 2015. Olemme iloisia, että näin tapahtuu.
 
Urheilu tempaisee yleisesti ottaen aina mukaansa, oli laji sitten mikä hyvänsä. Urheilu tarjoaa parhaimmillaan valtavia tunne-elämyksiä, sillä on toisinaan jopa kansakuntaa yhdistävä vaikutus.
 
On hienoa esiintyä kyseisen alan kansallissankareita vilisevässä juhlassa. Lempilajini on mikä hyvänsä, minkä MM-kisat sattuvat olemaan käynnissä. Suunnistuksesta olen sattuneesta syystä ollut erityisen innostunut viime aikoina, se on myös kasvanut lyhyessä ajassa kiinnostavaksi tv-lajiksi”
 
-Simo ”Sipe” Santapukki -

Saara Aalto esiintyy Urheilugaalassa

"On todella mahtavaa päästä esiintymään tällaiseen hienoon gaalaan! Olen pienestä tytöstä asti unelmoinut saavani mahdollisuuden esiintyä gaaloissa glamour-tyyliin, joten olen innoissani tästä mahdollisuudesta!
 
Olen lapsena harrastanut taitoluistelua ja se on laji mitä olen paljon TV:stä seurannut! Siinä on kaikki minua kiinnostavat elementit: musiikki, tanssi, kauniit puvut, tarinan kerronta, ihana liikekieli. Lempiurheilulajini on kuitenkin tanssi, sitä olen harrastanut aina ja edelleenkin! Mikään ei vie huolia pois mielestä paremmin kuin tanssiminen!"
 
Saara

Tapani Kansa esiintyy Urheilugaalassa

Tapani Kansa on tulossa Suomen Urheilugaalaan oikein iloisin ja reippain mielin.
 
”Mahtavaa päästä esiintymään näin upeaan tilaisuuteen. Urheiluidoleja on minulla satoja, mutta päällimmäiseksi taitaa nousta Lasse Virén."

Suomen Urheilugaala julkisti 22 ehdokasta

URHEILUN SANKARIT NÖYRINÄ SUOMENLAHDEN LAINEILLA
Suomen Urheilugaala julkisti tiedotusristeilyllä Suomenlahdella torstaina yhteensä 22 ehdokasta seitsemään eri palkintoluokkaan. Lisäksi paljastettiin kymmenen eniten ääniä saanutta ehdokasta, jotka ovat mukana yleisöäänestyksessä vuoden 2014 sykähdyttävimmästä urheiluhetkestä.
 
Tutustu ehdokkaisiin täällä

Jääkiekon olympiajoukkueen päävalmentaja Erkka Westerlund: "TEEMU TARTUTTI TUNTEEN"

Urheilu herättää isoja tunteita, ei ainoastaan urheilua seuraavissa ihmisissä, vaan myös itse tekijöissä, urheilijoissa. Sotshin olympiakisoissa pääsin seuraamaan erittäin läheltä tunnetilan suurta merkitystä urheilijan ja jääkiekkojoukkueen kokonaissuoritukseen.

Olimme ennen kisoja alustavasti suunnitelleet olympiajoukkueen kapteeniksi jompaa kumpaa Koivun veljeksistä, Sakua tai Mikkoa. Juuri ennen kisoja kävi selväksi, ettei kumpikaan ole kisajoukkueessa.

Päädyimme yksimielisesti Teemu Selänteen valintaan kapteeniksi. Teemun kautta joukkue löysi tunnetason, jota en koskaan tiennyt edes olevan olemassa.

Sotshissa sain seurata aitiopaikalta Teemun tunteen tarttuvan muihin pelaajiin, niin pukukopissa kuin kentällä. Välillä joukkue syttyi liekkeihin jo kopissa ja jäällä hyvä tunnetila kasvatti pelaajien suorituksen uudelle tasolle. Parhaiten tarkoittamani tunnetila muistuu mieleen katsomalla pronssiottelu USA:ta vastaan.

Sitä urheilu on – täynnä tunteita. Urheilugaalassa koko urheiluvuoden positiivisen tunnekirjon voi kokea uudestaan juhlavissa puitteissa.
 
Tunteikkain urheiluterveisin:

Erkka Westerlund,

Jääkiekon olympiapronssijoukkueen päävalmentaja

lue lisää

Lentopallomaajoukkueen ja Susijengin fanien tapaaminen!

Urheilugaala järjestää Susijengin ja lentopallomaajoukkueen faneille mahdollisuuden vaihtaa kuulumisia Urheilugaalassa 13.1.2015.
 
Tule fiilistelemään Bilbaon ja Katowicen tunnelmia Hartwall Arenalle
13.1.2015 klo 18.00 alkaen!
 
Illan ohjelma:
 
Fan Reunion 13.1.2015 klo 18.00 – 19.40, Joker´s Bar 3krs
- faneille varattu oma tila Jokers Bar 3krs ennen Suomen Urheilugaalaa
- Arenan ruokapisteet avoinna nälkäisille
- parhaita hetkiä kisoista
- urheilija fiiliksiä ja haastatteluita
 
- 19.40 siirtyminen Arenan puolelle alakatsomoon varatuille paikoille
- 20.00 Suomen Urheilugaala
- 22.00 -02.00 Jatkot Luolaravintolassa
 
Liput: 
Hinta 37,50€ sis. Lippupisteen palvelumaksu
 
Susijengifanien liput:
http://bit.ly/korisliput
 
Lentopallofanien liput:
http://bit.ly/lenttisliput

Mitalikahvit VALO-talolla

Keihässankarit Antti Ruuskanen (vas.) ja Tero Pitkämäki leikittelivät SUL:n mitalikahveilla Suomen Urheilugaalan Uuno-pokaalilla, jonka Pitkämäki pokkasi viime gaalassa Vuoden Urheilijana. Kuva: Pekka Salonen / EMG
 

Vuoden Valmentaja Henrik Dettmann: SUOMI FANIEN MAAILMANMESTARI

Urheiluvuosi 2014 on ollut sekä yksilö- että joukkueurheilussa suomalaisittain kunnioitusta herättävä. Sinivalkoiset värit ovat tehneet monella tavalla historiaa olympialumilla ja eri lajien arvokisoissa.
 
Yksi asia on noussut kaikkien urheilusaavutustenkin yläpuolelle: Suomi on kiistatta fanien maailmanmestari 2014!
 
Suomalaisfanien edesottamukset koriksen MM-kisoissa Espanjan Bilbaossa ja lentiksen MM-turnauksessa Puolan Katowicessa hakevat vertaistaan koko maailman mittakaavassa.
 
Vain olemalla läsnä urheilutapahtumassa, voi aidosti kokea jotain sellaista, mitä elämässä ei muuten saavuta. Koris- ja lentisfanit ovat toistaneet myös jälkeenpäin yhteenkuuluvuuden palkitsevaa euforiaa, joka yllätti kisakatsomoissa kokeneimmatkin penkkiurheilijat.
 
Fanien oma panos palautui vahvimmillaan heille itselleen. Samalla se toi lisävoimaa meille joukkueissa ja täydensi tv-katsojien viihdekokemusta. Suomen Urheilugaala tarjoaa saman itseä palkitsevan mahdollisuuden ja sitä kautta eteenpäin kantavan latauksen.
 
Vain paikanpäälle urheilun respect-hengen voi kokea aidoimmillaan. Paikalle saapuvat urheilufanit vahvistavat oman elämyksensä ohella vuorovaikutteisesti kaikkien palkittavien positiivista tunnekokemusta.
 
Respect-terveisin:
Henrik Dettmann
Vuoden Valmentaja 2013

Yhteistyössä

.
Verkkosivujen tuotannosta vastaa