2014

Vuoden Valmentaja Henrik Dettmann: SUOMI FANIEN MAAILMANMESTARI

Urheiluvuosi 2014 on ollut sekä yksilö- että joukkueurheilussa suomalaisittain kunnioitusta herättävä. Sinivalkoiset värit ovat tehneet monella tavalla historiaa olympialumilla ja eri lajien arvokisoissa.
 
Yksi asia on noussut kaikkien urheilusaavutustenkin yläpuolelle: Suomi on kiistatta fanien maailmanmestari 2014!
 
Suomalaisfanien edesottamukset koriksen MM-kisoissa Espanjan Bilbaossa ja lentiksen MM-turnauksessa Puolan Katowicessa hakevat vertaistaan koko maailman mittakaavassa.
 
Vain olemalla läsnä urheilutapahtumassa, voi aidosti kokea jotain sellaista, mitä elämässä ei muuten saavuta. Koris- ja lentisfanit ovat toistaneet myös jälkeenpäin yhteenkuuluvuuden palkitsevaa euforiaa, joka yllätti kisakatsomoissa kokeneimmatkin penkkiurheilijat.
 
Fanien oma panos palautui vahvimmillaan heille itselleen. Samalla se toi lisävoimaa meille joukkueissa ja täydensi tv-katsojien viihdekokemusta. Suomen Urheilugaala tarjoaa saman itseä palkitsevan mahdollisuuden ja sitä kautta eteenpäin kantavan latauksen.
 
Vain paikanpäälle urheilun respect-hengen voi kokea aidoimmillaan. Paikalle saapuvat urheilufanit vahvistavat oman elämyksensä ohella vuorovaikutteisesti kaikkien palkittavien positiivista tunnekokemusta.
 
Respect-terveisin:
Henrik Dettmann
Vuoden Valmentaja 2013

Nautitaan yhdessä upean urheiluvuoden 2014 hetkistä ja kokemuksista

Menossa oleva urheiluvuosi on ollut hieno. Suomalaiset urheilijat ovat tehneet loistavia suorituksia hämmästyttävän monessa lajissa ja fanit matkustaneet suosikkijoukkueidensa perässä ennennäkemättömällä joukolla. Tuntuu, että entistä enemmän nautimme urheilusta sen tuoman yhteisöllisyyden, jännityksen ja tunnelman takia.
 
Sykähdyttäviä urheiluhetkiä on ollut uskomaton määrä. Se mikä urheilussa jokaista meistä sykähdyttää, on henkilökohtainen tunnetila. Hetki, joka värisyttää vielä vuosia tapahtuman jälkeen. Hetki, jonka mielellään kertoo ystävilleen uudestaan ja uudestaan. Hetki, jossa voi kokea valtavan ilon tai raskaan pettymyksen. Hetki, jota ei voi kokea samanlaisena uudestaan. Hetki, joka ei unohdu koskaan.
 
Mikä tulee olemaan se hetki, joka on eniten on sykähdyttänyt meitä suomalaisia, ratkeaa jälleen yleisöäänestyksellä. Äänestys on alkanut ja 25 hetken lisäksi on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan – oman hetken valinnassa kannattaa luottaa tunteeseen.
 
On myös hienoa huomata, että suomalaisen urheilun yhteiseen juhlaan todella halutaan osallistua. Gaalan illallispaikat on varattu loppuun aikaisemmin kuin koskaan. Onneksi on monta muutakin tapaa kokea mahtava urheilujuhla paikanpäällä.
 
Yhteisöllisyys, jännitys, tunnelma – näitä kaikkia haluamme tarjota kaikille Suomen urheilugaalaan osallistuville.
 
Tervetuloa urheilunjuhlaan,
 
Timo Simonen

SYKÄHDYTTÄVIN URHEILUHETKI 2014 ÄÄNESTYS ON ALKANUT


Suomen Urheilugaalan yleisöäänestyksen ensimmäinen vaihe vuoden 2014 Sykähdyttävimmästä urheiluhetkestä käynnistyy marraskuun 14. päivänä ja jatkuu joulukuun 8. päivään saakka.
 
Äänestysohjeet ja ehdokkaat alla olevan linkin takana
Sykähdyttävinhetki äänestys

Kenen kuuluisi olla ehdolla?

Nyt on jälleen mahdollisuus ehdottaa ehdokkaita 13.1.2015 järjestettävän Suomen Urheilugaalan eri palkintokategoriohin! Vieraile Ehdokkaat -välilehdellä tai seuraa alla olevaa linkkiä ja käy ehdottamassa omaa ehdokasta:
 http://www.suomenurheilugaala.fi/Ehdota_ehdokasta/
 

Ideointia kiitoskulttuurin kasvattamiseksi

Innokkaita ja innostavia lajiliittojen ja järjestöjen edustajia kokoontui eilen 16.6.2014 Valo-talolle ideoimaan urheiluyhteisömme kiitos- ja arvostuskulttuurin kehittämistä. Suomen Urheilugaala toimi tilaisuuden promoottorina ja saimme yhdessä kasaan ison määrän hyviä ideoita toteutettavaksi niin yhdessä kuin erikseen, ja niin Urheilugaalan yhteydessä kuin jokaisena muunakin päivänä. Kiitos osallistujille!

Upea Hightlights -video Suomen Urheilugaalasta!

Uppoudu hetkeksi upeisiin Urheilugaalan tunnelmiin. Videolla tähtihetkiä viime vuosilta.
katso video

Tuoreen Vuoden Urheilijan tunnelmia

Tero Pitkämäki haastattelussa mediakeskuksessa heti Vuoden Urheilijan tittelin ratkeamisen jälkeen.
katso video

VUODEN URHEILIJA ON TERO PITKÄMÄKI

Tero Pitkämäki on valittu toistamiseen Vuoden Urheilijaksi
lue lisää

SYKÄHDYTTÄVIN URHEILUHETKI OLI TEEMU PUKIN MAALI ESPANJAN VERKKOON

Vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi on yleisöäänestyksessä valittu Teemu Pukin maali Espanjan verkkoon jalkapallon MM-karsinnoissa. Pukin maali ottelun 79. minuutilla tasoitti pelin 1-1.
lue lisää

Gaalassa tunnelma korkealla

katso kuvat

Yhteistyössä

.
Verkkosivujen tuotannosta vastaa